Wilbers - het Bedrijf

Over ons


Sinds 40 jaar is onze familie actief in het produceren van feestartikelen (kleding, pruiken en hoeden). De afgelopen jaren is daar ook een collectie in feest accessoires aan toegevoegd, zodat wij onze klant een one-stop-shopping kunnen voorstellen. De explosieve groei die wij de laatste jaren gekend hebben, maakt ons tot een van de meest toonaangevende leveranciers in Europa.
Wilbers Logo
Onze uitstekende service, onze (na)leveringen en de kwaliteit van onze producten worden door onze klanten uitermate gewaardeerd.
Wilbers Karnaval BV streeft er dan ook naar zich te onderscheiden in een aantal disciplines:

 • ONZE SERVICE


  Wilbers ServiceOnze serviceverlening heeft voor ons de hoogste prioriteit! Zo krijgt u op elk moment een accuraat beeld van onze voorraad en kan tot een week voor carnaval nog 85% van onze collectie nageleverd worden. Jaarlijks voert Wilbers Karnaval ook verscheidene testen uit zodat onze collectie beantwoordt aan de strenge brandveiligheidsnormen die gesteld worden.
 • ONZE COLLECTIE


  Wilbers CollectionGedurende het hele jaar werkt Wilbers Karnaval aan nieuwe ontwerpen om een actuele collectie samen te stellen. Jaarlijks worden 200 tot 250 nieuwe kostuums ontworpen, die voorgesteld worden op de Speelgoedbeurs in Nürnberg (Duitsland). Maar ook na de beurs gaan wij door met het uitwerken van nieuwe ideeën, die worden opgenomen in onze jaarlijkse Newsfolder. Naast onze catalogus en newsfolder voor kostuums, kan u van ons ook een jaarlijkse catalogus voor hoeden en pruiken, en een catalogus voor accessoires verwachten.
 • ONZE PRODUCTIE


  Wilbers ProductieHet overgrote deel van onze goederen worden onder eigen toezicht geproduceerd. Om onze (na)leveringen te kunnen nakomen, produceren wij niet op bestelling maar op prognose. Een koppeling tussen de automatiseringssystemen van onze vestiging in Helmond en het productiebedrijf in Noord-Afrika, zorgt voor een snelle communicatie tussen beide. Dit laat ons toe meteen in te springen op trends en eventuele speciale wensen van onze klanten.
 • ONZE LOGISTIEK


  Wilbers LogistiekOnze logistieke afdeling stelt alles in het werk om alle orders zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Iedere bestelling die voor 12u doorgegeven is, wordt nog dezelfde dag verwerkt. Ook dit maakt deel uit van onze unieke serviceverlening! Heeft u speciale wensen ten aanzien van verpakking? Wij denken ook hierin graag met u mee!
 • ONZE VERKOOP


  Wilbers VerkoopNatuurlijk staat ook ons verkoopteam steeds klaar om u te helpen. Zoals aangegeven beschikken wij over alle middelen om u een reëel beeld te geven van onze voorraad en productie, maar ook met overige vragen helpen wij u graag. Wilt u kennis maken met onze collectie, en u laten overtuigen van de kwaliteit en de enorme keuze? Wij adviseren u graag tijdens een bezoek aan onze showroom!

Rondleiding

Klik op de afbeelding voor een rondleiding.
Bekijk HIER de aflevering over WILBERS KARNAVAL bij NVNL.TV

Catalogus bekijken


Klik op bovenstaande afbeeldingen om onze catalogus in te zien.

Adresgegevens

Wilbers Karnaval BV
Hooibeemd 1 - 5705 DD Helmond
Nederland
Tel. +31 (0)492 - 509 888
Fax +31 (0)492 - 509 889
info[a]wilberskarnaval.nl

Adresgegevens Duitsland

Wilbers Karnaval Deutschland GmbH
Siegburger Strasse 215
50679 Köln - Deutschland


sales[a]wilberskarnaval.de

Distributieadres

Hooibeemd 1
5705 DD Helmond
Nederland


routebeschrijving -->